Workshops Taal & Spraak keren terug in februari: meld je aan!

Op zondag 18 en 25 februari vinden de workshops Taal & Spraak o.l.v. Berbke Hermans plaats in respectievelijk Venlo en Geleen. Tijdens deze workshop staat het programma geheel in het teken van taal en stem(gebruik). Het volledige programma ontvang je na aanmelding.


Als lid van Toneelhuis Limburg of OPENDOEK kun je gratis deelnemen aan deze workshops. Na aanmelding ontvang je spoedig een bevestiging per mail. Je kunt je tot uiterlijk 14 februari inschrijven. Er is per dag plek voor maximaal 20 deelnemers. Er wordt gezorgd voor lunch.


Start workshop: 11.00 uur
Einde workshop: 16.30 uur

Heb je vragen?
Neem dan contact op met ons via info@toneelhuislimburg.nl

 

Over de docent:

Berbke Hermans, docent spraak aan de Toneelacademie, neemt ons mee in de wereld van de stem. Leer meer over je stem en hoe je deze als instrument gezond en verstaanbaar inzet op het toneel. En verdiep je in de werking van taal: hoe kan een speler met tekst zeggen wat hij bedoelt, ook als er letterlijk iets anders staat. 

 

Belangrijke informatie:

•  Dit evenement is gratis toegankelijk voor aangesloten leden van bij Toneelhuis Limburg (STL) aangesloten toneelverenigingen en individuele leden van Toneelhuis Limburg.

• Opgave van deelname dient te gebeuren via onderstaand inschrijformulier door een bestuurslid van de aangesloten toneelvereniging. In geval je individueel lid bent kun je je rechtstreeks aanmelden.

• In geval je geen lid bent, kun je voor € 20,- individueel lid worden van STL en daarmee de workshop kosteloos te volgen en genieten van alle faciliteiten die STL het hele jaar aanbiedt. Zie >> https://www.toneelhuislimburg.nl/toneelhuis-limburg/lid-worden

 

Inschrijven:

Inschrijven kan tot uiterlijk  9 februari 2024 via onderstaand formulier: