Meld je aan voor de workshops Taal & Spraak

In november organiseert Toneelhuis Limburg de workshop Taal & Spraak. Deze workshop is geheel gratis voor leden van Toneelhuis Limburg, dus meld je snel aan!  De workshops zijn verdeeld over twee zondagen:

 

* DEZE DATUM IS VOL Zondag 12 november - Hanenhof in Geleen - 11.00 tot 16.30 uur

* Zondag 19 november - Theater de Garage in Venlo - 11.00 tot 16.30 uur

 

Er is per dag plek voor maximaal 20 deelnemers. Er wordt gezorgd voor lunch.

 

Tijdens deze workshop staat het programma geheel in het teken van taal en stem(gebruik). Het volledige programma ontvang je na aanmelding.

 

Berbke Hermans, docent spraak aan de Toneelacademie, neemt ons mee in de wereld van de stem. Leer meer over je stem en hoe je deze als instrument gezond en verstaanbaar inzet op het toneel. En verdiep je in de werking van taal: hoe kan een speler met tekst zeggen wat hij bedoelt, ook als er letterlijk iets anders staat. 

 

Belangrijke informatie:

•  Dit evenement is gratis toegankelijk voor aangesloten leden van bij Toneelhuis Limburg (STL) aangesloten toneelverenigingen en individuele leden van Toneelhuis Limburg.

• Opgave van deelname dient te gebeuren via bovenvermelde inschrijflink door een bestuurslid van de aangesloten toneelvereniging. In geval je individueel lid bent kun je je rechtstreeks aanmelden.

• In geval je geen lid bent, kun je voor € 20,- individueel lid te worden van STL en daarmee de workshop kosteloos te volgen en te genieten van alle faciliteiten die STL het hele jaar aanbiedt. Zie >> https://www.toneelhuislimburg.nl/toneelhuis-limburg/lid-worden

 

Inschrijven?

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 november 2023 via onderstaand formulier:

 

Vragen?
Neem dan contact op met Toneelhuis Limburg via info@toneelhuislimburg.nl