Het Toekoer Festival zoekt korte voorstellingen en/of workshops!

Naast de toffe toneelkansen in Limburg maken we je graag ook attent op al ’t moois dat onze Zuiderburen, net over de grens gaan organiseren.

 

Onze Vlaamse samenwerkingspartner OPENDOEK tovert deze zomer de Abdijsite van Herkenrode (Lanaken, België) opnieuw om tot een paradijs voor familietheater. Op zondag 3 september vindt Toekoer Festival plaats!

 

Naar traditie zetten zij in op familietheater op locatie. Het publiek kan genieten van voorstellingen op unieke plekjes om en rond de abdijsite. OPENDOEK is op zoek naar voorstellingen (van max. 45 minuten) met een beperkte opbouw- en afbraaktijd en weinig technische vereisten. Ben je de theatermaker of het gezelschap dat ze zoeken? Ben je al bekend in de abdijsite en heb je al een voorkeurslocatie om als insteek van je voorstelling te gebruiken? Laat het hen dan zeker weten.

 

Maak je geen voorstelling, maar heb jij een unieke workshop voor families met kinderen, stuur een mailtje naar toekoer@opendoek.be.

Heb je interesse maar wil je graag vooraf nog even van gedachten wisselen of het echt iets voor jou/jullie is? Neem dan contact op met Sofie Wanten via sofie.wanten@opendoek.be

 

Meer informatie & inschrijven via >> https://www.opendoek.be/nieuws/open-call-toekoer-festival.