Cultuurfestival Spectaculo Geleen en Geleen on Stage zoeken jou!

Ben jij toe aan toffe uitdagingen op toneelvlak? In dat geval maken we je graag attent op deze toneelfestivals die op zoek zijn naar spelers en hun mooie voorstellingen!

 

Cultuurfestival Spectaculo Geleen en Locatietheaterfestival Geleen on Stage zoeken jou!

Zou jij die monoloog, dialoog of eenakter weer eens opnieuw willen spelen? En dat op een festival én voor nieuw publiek?

 

Cultuurfestival Spectaculo Geleen is een spiksplinternieuw kunst- en cultuurfestival voor jong en oud met toneel, muziek, dans, spoken word, cabaret en nog veel meer! Het gratis toegankelijk festival zal op 16, 17 en 18 juni plaatsvinden. De voorstellingen zullen op straat en verschillende locaties in en rondom het centrum van Geleen plaatsvinden. Omdat het een festival door en voor Geleen en omgeving is zijn wij op zoek naar toneelverenigingen, harmonieën, fanfares, dansgroepen, spoken word artiesten, cabaretiers, schrijvers, acrobaten en circusartiesten etc. die willen optreden tijdens het cultuurfestival. We zijn op zoek naar voorstellingen, in de breedste zin van het woord, die al gemaakt zijn of gemaakt worden en graag willen optreden op het cultuurfestival. Wij bieden een locatie, een vergoeding, de nodige faciliteiten, eventueel deskundig advies van een professionele theatermaker. Ben jij of ken jij iemand met een voorstelling die perfect zou staan op straat of op een bijzondere locatie in Geleen? Interesse? Neem dan contact op met artistiek leider Sander van Egmond via sandervanegmond@hotmail.com

 

Heb je nog geen bestaande voorstelling gemaakt maar zou je wel graag mee willen doen?

In dat geval ben je ook van harte welkom en kun je instromen in de programmering van Geleen On Stage dat ook op dat moment plaatsvindt en nauw samenwerkt met Cultuurfestival Spectaculo!

 

Geleen On Stage is op zoek naar enthousiaste acteurs en theatermakers tussen de 16 en 26 (maximaal 6 personen per groep) die op verschillende locaties een 'Plug &Play' voorstelling (max. 15 min.) met een minimum aan decor en locatie gebonden voorwaarden willen neerzetten. Elke vorm van theater is toegestaan (m.u.v. theatersport). Samen bieden we diverse verrassende locaties, deskundig advies van een professionele theatermaker, verzorging gedurende het gehele festival, nieuwe vrienden en een onvergetelijke ervaring. Interesse? Neem dan contact op met geleenonstage@dedomijnen.nl